Пошук

My City Space

простір твого міста

Місяць

Вересень 2015

Шопінг у секондах – нова вінницька мода

Ледь не на кожному кроці у місті можна побачити магазини поношеного одягу або просто – секонд-хенди. Ще років 10-15 тому у напівпідвальних секондах стояв сильний специфічний запах, такий, що від нього аж очі сльозились, та й речі там продавались такі собі. А сьогодні секодн-хенд – це комфортабельний магазин з вентиляцією, освітленням, примірочними та гарними товарами. Звичайно, якщо це хороший секонд.

1

Продовжувати читання “Шопінг у секондах – нова вінницька мода”

Скетчінг для кожного

У Вінниці уже деякий час працює організація Breakfast & Sketch, яка проводить тематичні заходи, присвяченні малюванню. Такий вид малюнку, як скетч, не потребує тривалого навчання, це те, чому може навчитись кожен бажаючий. Саме навчання, а також приємну атмосферу і пропонують активісти організації.

1

Продовжувати читання “Скетчінг для кожного”

Де у Вінниці можна погодувати білочок

Вінниця – місто зелене, у нас багато парків та скверів, в яких можна прогулятись та відпочити. У деяких найбільших з них можна зустріти руденьку місцеву жительку – білку. Цих тваринок люблять не лише діти, але й дорослі, і осінню в парках міста можна часто почути характерний цокіт горіхів – так приманюють білочок.

IMG_0204

Продовжувати читання “Де у Вінниці можна погодувати білочок”

Комфортне кіно у центрі Вінниці

Рік тому тому по вул. Соборній, прямо над магазином «Український сувенір», з’явилась вивіска кінотеатру «Broadway». Новий заклад має все необхідне для демонстрації фільмів – великий екран (більше 100 дюймів), поп-корн та місця для глядачів.

1

Продовжувати читання “Комфортне кіно у центрі Вінниці”

Мурал-арт по-вінницьки

Мабуть, ви вже бачили гарні та повні змісту полотна, які у вересні з’явились на стінах деяких вінницьких будинків. Це не простий стріт-арт, це мурал-арт – один із різновидів out door живопису. На відміну від звичайного стріт-арту, мурал набагато масштабніший, та й дозволений відповідними органами. Тож не поспішайте телефонувати в міліцію, якщо на вашому домі намалювати щось таке велике і незрозуміле.

1

Продовжувати читання “Мурал-арт по-вінницьки”

Готельно-ресторанний комплекс «Казка»

У серпні довелось побувати у заміському закладі під назвою «Казка». Затишні дерев’яні будиночки з кондиціонерами та цікавим інтер’єром, велика будівля з основною залою, бар, тераса над річкою і багато цікавинок на території. Нам запропонували дуже смачну кухню та хороший сервіс.

1

Продовжувати читання “Готельно-ресторанний комплекс «Казка»”

Зустрічайте ансамбль Вірського у Вінниці!

У жовтні розпочнеться ювілейний тур ансамблю імені Павла Вірського, котрий буде присвячено 110-річчю з дня народження засновника колективу. В рамках туру ансамбль відвідає і Вінницю – 12 жовтня о 19-00 розпочнеться яскраве та незабутнє дійство на сцені Будинку Офіцерів. Окрім нових хореографічних постановок, вінничани зможуть побачити твори самого Павла Вірського, великого генія танцю, якого знають и поважають у всьому світі.
афіша

Продовжувати читання “Зустрічайте ансамбль Вірського у Вінниці!”

Створити безкоштовний сайт або блог на WordPress.com.

Up ↑

Sunrays Ukraine

Фан клуб Сон Вонсоба 송원섭

Етажерка

блоґ про хороші книжки

Bespoke Traveler

Immersive Tales for the Curious Explorer

Sky Dancing

a place to discuss real issues

Sci-fi interfaces

Stop watching sci-fi. Start using it.

My City Space

простір твого міста