У жовтні розпочнеться ювілейний тур ансамблю імені Павла Вірського, котрий буде присвячено 110-річчю з дня народження засновника колективу. В рамках туру ансамбль відвідає і Вінницю – 12 жовтня о 19-00 розпочнеться яскраве та незабутнє дійство на сцені Будинку Офіцерів. Окрім нових хореографічних постановок, вінничани зможуть побачити твори самого Павла Вірського, великого генія танцю, якого знають и поважають у всьому світі.
афіша

У колективу величезний гастрольний досвід, багато фанатів по всьому світу, у тому числі серед відомих людей та осіб королівської крові. Де тільки не побували артисти ансамблю за 78 років його існування! Зі слів нинішнього голови колективу, Мирослава Михайловича Вантуха, тільки в Парижі колектив виступав близько 30 разів. Але де б артисти не виступали – зали були заповнені повністю. Люблять концерти ансамблю не тільки дорослі, але й діти, тож приходьте всією родиною.

Квитки на концерт вже є у продажу, їх можна придбати у касі Будинку Офіцерів, театру ім. Садовського та за телефоном (0432)57-55-55. Доставка безкоштовна. Вартість квитків від 50 до 200 гривень.

Планую відвідати і познімати трохи фотографій, все-таки не часто така нагода випадає =)