Рік тому тому по вул. Соборній, прямо над магазином «Український сувенір», з’явилась вивіска кінотеатру «Broadway». Новий заклад має все необхідне для демонстрації фільмів – великий екран (більше 100 дюймів), поп-корн та місця для глядачів.

1

2

Ця світлина – основна зала кінотеатру, в ній 20 місць. Замість традиційних сидінь – крісла-мішки. Або – велике ліжко, яке знаходиться у VIP-залі. Лягти на нього може 6 людей.

3

Що пропонує цей кінотеатр, окрім комфортних умов? Тут ви можете подивитись світові прем’єри, і замовити будь-яке кіно, яке вас цікавить, у тому числі – іноземною мовою. У «Broadway» можна навіть відсвяткувати день народження або зробити коханій пропозицію. З точки зору місця для святкування заклад дуже привабливий, у нашому колективі ось якраз сезон іменин розпочався =)

4

Можна також придбати подарунковий сертифікат у основний або VIP-зал.
Зверніть увагу! При бронюванні залу для вашого індивідуального сеансу, він буде зачинений для гостей з вулиці, тобто ніхто сторонній на ваш кіноперегляд не потрапить. Заклад пропонує невелике меню для замовлень, але можна приносити і свою їжу, якщо її немає в меню кінотеатру. Власні алкогольні напої приносити заборонено.

Тепер щодо цін. По телефону мене повідомили, то до 17-00 оренда основної зали буде коштувати мінімум 600 грн (це за 10 чоловік). Якщо вас буде більше, то доведеться доплатити за кожну людину по 60 грн.
У вечірній та нічний час (після 17-00) оренда основної зали обійдеться у 1200 гривень незалежно від кількості людей.
На VIP-залу розцінками я не цікавилась, бо святкувати лежачи… А взагалі, така зала добре підходить для побачення =)

Заклад знаходиться по вул. Соборній, 41
Сайт кінотеатру
Телефон: 093 599 18 36

Фотографії взяті з галереї закладу.