Дитина прилипає носом до монітору комп’ютера або не випускає з рук планшет – така ситуація добре відома багатьом батькам. Ви не знаєте, чим ще, окрім гаджетів, зайняти малюка? Тоді відведіть його до нового закладу на Поділлі – «Хатамалята». Тут можна погратись у рухливі ігри, прийняти участь у видовищі з казковими героями та навчитись деяким корисним для розвитку моторики на уваги речам.

birthday_plakat


Ігрове кафе «Хатамалята» має спортивні та творчі зони, в яких кожен малюк знайде щось цікаве. Воно знаходиться у самому серці Поділля, а завдяки яскравому оформленню його легко знайти.

1

Для молодших діток, крім спортивного майданчику та настольних ігор, пропонують веселі шоу-програми, які проходять за розкладом.

Для старших діток заклад пропонує с 1 жовтня графік навчальних майстер-класів на будь-який смак.

3

Для маленьких гостей та їх батьків пропонується смачна на недорога кухня. До того ж, якщо ви зробите будь-яке замовлення по кухні або бару, то зможете грати у настольні ігри без обмежень у часі.

Заклад, крім тематичних вечірок та майстер класів, пропонує також святкування днів народжень. Ця послуга, як і всі інші, коштує недорого, щоб кожні батьки мали змогу організувати свято для своєї дитини.

4

5

6

Сайт закладу
Телефон: (063) 6171-333

Світлини з сайту закладу