У вересні в місті відкрився новий заклад, про який мало що було відомо. Якесь арт-кафе, і що воно таке – мало хто розумів. Хоча яскраві баннери по всьому місту викликали цікавість навіть у тих, кому було байдуже на відкриття ще одного ресторану.

5450

THE FACTORY має три зали. Перша оформлена в індустріальному стилі, а стіни у ній прикрашені картинами. Розрахована на 90 відвідувачів.
Друга зала має всього 30 місць і є бенкетною. Оформлення – у стилі прованс, на стінах також висять арт-інсталяції. А третя зала сподобається поціновувачам сигар.У ній можна спробувати будь-які сигари з асортименту закладу, не хвилюючись про інших відвідувачів кафе – зала має окрему вентиляцію.

Але зали – то не основа цікавинка кафе. По-перше, адміністрація пропонує всім бажаючим художникам приносити свої картини для виставлення їх у закладі. По-друге, THE FACTORY пропонує резервацію залів під різні кільтурні події, а також дружньо ставиться до фотографів та інших творчих людей. Можна без проблем домовитись про фотосесію.
По-третє, це єдиний у Вінниці заклад, який має повністю прозору кухню. Тобто ви можете побачити, як готують страви, сидячи за своїм столиком.

4c90665f43d420addb8a3b45fc0381e4

Досить непоганий варіант для зустрічей. До того ж, THE FACTORY пропонує страви з натуральних продуктів та цікаву їх подачу. Кафе знаходиться по вул. Грибоєдова, яскраву вивіску добре видно з Київської.